Over ons

Welkom!

Mijn naam is Paul Goossens, eigenaar van de firma’s Brikettenonline.nl en Sol y Luna trading by Paul (hovenierswerk groene vakhandel). Sinds januari 2010 ben ik begonnen met mijn bedrijf in het verhandelen van vaste brandstoffen, zoals bedoeld houtbriketten, kolen en aanmaakproducten op de locatie in  het Limburgse Oostrum, een kerkdorp behorende bij Venray. Ons bedrijf is onderdeel van een bedrijfsverzamelcomplex gelegen op het voormalige Muvero-terrein aan de Stationsweg.

Onze verkoop gebeurt grotendeels online via algemene sites als Marktplaats en via onze website. Ook verkopen wij direct aan onze vaste klanten. Daarnaast kan er bij ons ter plekke alles samengesteld worden in elke denkbare hoeveelheid. Niks is bij ons te gek. Alles is dus mogelijk!

Ook zijn wij absoluut geen zogenaamde palletstunter! U koopt bij ons producten in die aantallen, die u denkt nodig te hebben. En is het op, dan komt u gewoon weer terug. Wij zijn echter geen winkel met reguliere openingstijden. Ons bezoeken kan uitsluitend na telefonisch- of mail contact.

In de maanden september tot en met april kunt U dagelijks terecht na 19.00 uur. Deze maanden zijn wij meestal ook op zondag en de maandag voor u geopend. De maanden oktober, november, december, januari en februari komt daar nog de donderdag bij.

U kunt vanaf heden 24 uur per dag uw bestelling ophalen. Geef enkel uw bestelling, uw gegevens én gewenste afhaaldatum door via het contactformulier en wij zetten het voor u klaar! De factuur krijgt u per e-mail toegestuurd. Handig toch !?

Bent u nieuw in deze markt? Aarzel niet, en neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 51 81 19 73 of te mailen naar  brikettenonline@outlook.com. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen deze zo snel mogelijk in behandeling nemen en uw vraag beantwoorden. U kunt deze terugvinden bij contact.

Wilt u graag eerst informatie hebben, de producten bekijken en / of een proefpakket afnemen, ook daarvoor bent U van harte welkom.